Домой Путешествуем дешёво Выходные для двоих во Львове в отеле Kavalier Boutique за 999 гривен

Выходные для двоих во Львове в отеле Kavalier Boutique за 999 гривен

0

7613688_77_z

Відкриваємо рубрику  “Подорожуй Україною” в якій будемо інформувати про вигідні можливості відпочинку в Україні. На початок вікенд для двох у Львові в  готелі Kavalier Boutique Hotel. 

 

Рекламувати та описувати красу Львова нікому не потрібно, це місто по праву вважається одним з найгарніших в Східній Європі. За останні роки Львів став центром туризму в Україні, саме тому пропозиції відпочинку в Львові завжди знаходять зацікавлення серед українців.

 

Ми знайшли для вас, можливо і не дуже бюджетну, але варту уваги пропозицію на відпочинок у Львові – 3 дня і дві ночі в готелі Kavalier Boutique, одному з небагатьох 4-зіркових готелів Львова*. 

 

Пропозиція яку ми знайшли на Groupon.com.ua передбачає два варіанти: проживання в номері напівлюкс за 999 грн, та люкс за 1199 грн. Детальніше ознайомитися з пропозицією можна тут. З відгуками про готель можна ознайомитися на сторінках готелю в Booking.com та TripAdvisor.

 

Offer

 

На сайті готелю вказана вартість за добу проживання в номері напівлюкс – 1200 грн, люкс – 1800 грн, а популярний Booking.com пропонує проживання в стандартних номерах за космічні 4,000 – 4,500 гривень, номерів напівлюкс та люкс навіть немає в пропозиції.

 

Booking

 

* Готель Kavalier Boutique розміщений за 5 хвилин їзди від центру міста. До послуг гостей тенісний корт, тераса, а також елегантні звуконепроникні номери зі звукоізоляцією. На всій території закладу надається безкоштовний Wi-Fi. Щоранку гостям сервірується сніданок типу “шведський стіл”. В ресторані готелю подають страви європейської кухні. Готель оточений зеленими газонами, а зовсім поруч розміщений парк. Площа Ринок розташована за 3 км від готелю Kavalier, Оперний театр – за 6 хвилин їзди, а аеропорт Львова – за 10 км.